Laatste schooldag 2019-2020

10-07-2020
Vandaag stonden er een aantal hele leuke activiteiten op de agenda:

Allereest ontvingen de juffen vandaag, namens alle kinderen van de school een cadeau. En wat voor één: een mobiele geluidsinstallatie! Deze komt heel goed van pas tijdens allerlei activiteiten. We gaan hier dan ook zeker vaak gebruik van maken. Bedankt!

Na dit officiële gedeelte kon de doe-ochtend beginnen. Vanwege de slechte weersomstandigheden moest helaas het oorspronkelijke programma worden aangepast. Maar dit mocht de pret niet drukken, de doe-ochtend was een groot succes! Na een openingsdans zijn in en om de school verschillende spellen gespeeld. Zo waren er een rodeostier, een stokken vangspel, een wervelwindcabine, een springkussen en was er tijd voor wat lekkers tussendoor. Alle kinderen zijn klaar voor de zomervakantie! Oudercommissie, bedankt!

Tenslotte verliet groep 8 nu definitief De Steiger.
Eerst werden ze via een erehaag verwelkomt op het plein. Daarna mochten ze laten zien wat ze de afgelopen jaren allemaal geleerd hebben en aan het einde sprongen ze van De Steiger af!

Al met al een geslaagde ochtend. Wij wensen iedereen een geweldige zomervakantie toe en we hopen jullie allemaal weer gezond te zien in het nieuwe schooljaar.

Foto's